Spraymaling

Billig spraymaling

Skal du have frisket et gammelt møbelt op hurtigt? Eller måske du og børnene skal have gang i et hyggeligt gør-det-selv projekt? Hos Mal & Spar har vi et kæmpe udvalg af billig spraymaling i alle farver og nuancer. Med spraymaling er det nemt og hurtigt at male mange forskellige typer af møbler eller andre genstande, og med vores udvalg er der et hav af forskellige, flotte farver at vælge imellem – vi kan tone spraymalingen i lige den farve, du ønsker. Udover de mange flotte farver, er det også muligt at vælge imellem flere typer af glans. På den måde har du altså alle muligheder for at få dine spraymaling-ønsker opfyldt, så du kan gå i krig med et sjovt maleprojekt derhjemme.

Spraymaling af højeste kvalitet

Hos Mal & Spar byder vores store udvalg af spraymaling på mange forskellige mærker, bl.a. kvalitetsmærket Panex, som er noget af den bedste spraymaling på markedet. Spraymalingen har en særdeles god dækkeevne og er enormt slidstærk. Panex spraymaling findes i mange forskellige typer glans og kan tones i stort set alle farver på bestilling. Det er altså kun fantasien der sætter grænser, hvis du giver dig i kast med et gør-det-selv projekt med hjælp fra flot og kvalitetssikker spraymaling fra Panex.

God spraymaling til skarpe priser

Hos Mal & Spar synes vi, at alle skal have mulighed for at være med. Derfor er vores priser også altid helt i bund, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det meste af vores billige spraymaling kommer, som nævnt, fra Panex, men også fra Borup. Spraymalingen fra Borup er endda uden tungmetaller, så du trygt og uden problemer kan benytte spraymalingen til eksempelvis børnenes legetøj. Har du behov for en god akryllak, som giver en flot dækkende farve, og som sprayes på, er har vi også et større udvalg fra Motip. Herfra er det også muligt eksempelvis at købe en primer med god dækkeevne og fylde som samtidig er rustforebyggende. Mulighederne er altså mange med vores store udvalg af billig spraymaling. Hvis du er i tvivl om, hvilken type spraymaling, du bør bruge, må du endelig ikke tøve med at give os et kald. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi står klar med råd og vejledning. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende spraymaling, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!