Radiatormaling

Radiatormaling

Ser din radiator gammel og slidt ud, og overvejer du, om du bør skifte til en helt ny, eller måske investere penge i en radiatorskjuler? Vi har et billigere alternativ. Hos Mal & Spar har du nemlig mulighed for at købe billig radiatormaling, så dine radiatorer kan se ud som ny igen. Vores store udvalg af radiatormaling findes i flere forskellige typer af glans og kan desuden tones i et hav af forskellige farver, så du kan sætte dit helt eget præg på radiatorerne i hjemmet. Hvad end du vil have en helt almindelig hvid radiator, eller en flot radiator i en douche farve og højglans, er der altså noget til dig. Hvis du ikke orker et lidt længere malerprojekt, har vi også radiatormaling på spray, som er nem at påføre og som samtidig er slidstærk og særdeles holdbar. Er du i tvivl om, hvilken type radiatormaling fra vores udvalg, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Billig radiatormaling af højeste kvalitet

Hos Mal & Spar er vores store udvalg af radiatormaling billig, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det meste af vores radiatormaling er fra Dyrup, som er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet og en ekstrem god dækkeevne. Det betyder også, at du ofte ikke behøver særlig store mængder radiatormaling, idet malingen dækker jævnt og flot ved blot få overmalinger. På trods af den særdeles gode holdbarhed, hvilket ofte resulterer i stærk lugt fra malingen, er meget af vores radiatormaling lugtfri. Du har altså rig mulighed for at få en sjov eftermiddag til at gå med et gør-det-selv projekt, hvor du kan slippe kreativiteten løs og male radiatoren i en flot farve og glans og uden nogen former for lugtgener undervejs. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende radiatormaling, eller du har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi glæder os til at hjælpe dig!