Malertape og afdækning

Farvet malertape 

Står du over for et gør-det-selv projekt som involverer maling af eksempelvis lofter, vægge, paneler eller gulv, og skal du i den forbindelse bruge malertape, så du er sikker på et flot resultat med skarpe og præcise kanter? Så er du havnet det rette sted. Hos Mal & Spar har vi nemlig et stort udvalg af kvalitetssikker malertape, herunder farvet malertape, så du er godt dækket ind, når du skal forberede hjemmets vægge, paneler, kanter etc. på det næste store malerprojekt. 

Tesa malertape – herunder blå malertape

Hos Mal & Spar dækker vores store udvalg af malertape primært over malertape fra mærket Tesa. Tesa er kendetegnet ved at være et kvalitetssikret og professionelt mærke, som bruges af professionelle malere. Med malertape fra Tesa er du sikker på, at du både får en malertape, der er ekstremt nem at benytte samtidig med, at du kan skabe smukke og knivskarpe malerkanter. Med vores præcissionstape fra Tesa, er du sikret en malertape, der både lægger sig fladt og tæt ind til underlaget, så du undgår at malingen løber inden under. Derudover kan en del af typerne af malertape fra Tesa desuden blive siddende i mindst 7 dage, og du kan derfor spare tid, i og med at du ikke behøver klistre ny malertape på hver dag. Foruden præcissionstape, har vi også farvet UV-tape, eller blå malertape som mange kalder det, som er specielt velegnet til udendørs brug, da den er så stærk og holdbar, at den kan blive siddende i op til 2 uger. Den blå malertape kan også benyttes indenfor, og er – ligesom præcissionstapen – perfekt til præcise og skarpe malerkanter. Du er altså med vores store udvalg af malertape klædt godt på til at forberede og sikre dine vægge, kanter og lofter inden malerprojektet går i gang!

Vi står altid klar til at hjælpe

Hvis du er i tvivl om, hvilken malertape der er bedst at benytte, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi deler gladeligt ud af vores ekspertise. Derfor må du endelig ikke tøve med at ringe med spørgsmål vedrørende malertape på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar med råd og vejledning, og vi glæder os til at hjælpe dig!