Spartler

Billige Spartler

Skal du have spartlet nogle huller eller revner i væggen? Eller måske du har brug for en spartel til at kunne sandspartle væggene, så du opnår et smukt resultat? Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af forskellige typer af spartler og spartelværktøj, så du kan gå i krig med gør-det-selv projektet derhjemme med det helt rigtige udstyr ved hånden. Er du i tvivl om, hvilken type spartel, du bør bruge, er du altid velkommen til at kontakte os. Med mere end 20 års erfaring inden for branchen, står vi klar med råd og vejledning.

Spartler af høj kvalitet på tilbud

Hos Mal & Spar har vi mange forskellige typer af spartler. Fælles for de fleste er, at de er på tilbud. Men det betyder ikke, at kvaliteten er forringet. De fleste af vores spartler har nemlig det til fælles, at de kommer fra det kvalitetssikre mærke, Spekter. Spartlerne fra Spekter tæller både rustfri spartler med fleksibel klinge, sandspartler, spartler med stiv klinge og spartler med blåeloxeret stålklinge til afskrabning. Mulighederne er derfor mange, og hvad end du skal bruge en rustfri sandspartel i stål med paletgreb, hul til tommelfingeren for bedre kontrol og 2-komponent skaft, eller om du skal bruge en autospartel med fleksibel klinge og plastgreb, har vi noget til dig. Så det er bare med at gå på opdagelse i vores store udvalg af spartler.

Vi står altid klar til at hjælpe

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige spartel til gør-det-selv projektet, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!