Sandpapir

Sandpapir til alle dine slibeprojekter

Skal du have slebet spisebordet? Eller måske du har brug for at slibe dine dørkarme, inden de skal males? I så fald leder du nok efter sandpapir, og måske endda med en speciel type korn? Måske du skal bruge sandpapir til din girafsliber? Vi har slibepapir i mange typer korn, og hos os kan du finde alt fra fint sandpapir med mange korn til en sliberondel på 225 mm – det er bare at gå på opdagelse i vores store sortiment. 

Sandpapir med forskellig type korn

Hos Mal & Spar kan du finde mange forskellige typer sandpapir med korn af både finere og grovere effekt. Hvad end du skal finde fint sandpapir eller grovere slibepapir, kan vi hjælpe dig. Vores sandpapir kommer altid i ruller af 100 mm x 5 m, så du har nok sandpapir til flere mindre projekter eller ét stort slibeprojekt. Skal du bruge sliberondeller, har vi også et fint udvalg, så du eksempelvis kan finde sandpapir til din girafsliber. Hver sliberondel er 225 mm, og så kommer de hver især med forskellige typer af korn. 

Bestil sandpapir hos Mal & Spar

Hvis du har brug for hjælp til at finde frem til, hvilken type sandpapir eller korn, du har behov for, så er du altid velkommen til at ringe til os for råd og vejledning på tlf: 45 87 00 55. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi sørger altid for, at ud bliver godt klædt på til dit næste slibeprojekt!