Læderpleje

Læderpleje til møbler, bilsæder, tasker og tøj. Kan købes i forskellige farver

Hos Mal & Spar har vi alt til dig, der har brug for læderpleje til lædermøbler, lædersæder i bilen eller sofaen eller læder tasker, sko eller jakker. Hvad end du måtte have brug for læderpleje til, kan vi hjælpe dig. Som så meget andet hos Mal & Spar er de fleste af produkterne fra vores store udvalg af læderpleje på tilbud. Vores læderpleje kommer fra ROC, som er kendetegnet ved høj kvalitet og nogle af de bedste produkter på markedet. Så uanset hvilken type af læderpleje, du ønsker, er du sikret et produkt i topkvalitet – og ofte et på tilbud. 

 

Læderpleje med farve til møbler og bil 

Hos Mal & Spar har vi mange forskellige typer af læderpleje som både kan bruges til møbler og bil. I vores sortiment af læderpleje har vi både læderrens, læderolie og læderfedt foruden læder renoveringscreme i et hav af forskellige farver. Har du f.eks. nogle slidte lædersæder i din bil eller en sofa med sprækker i læderet, kan en læder renoveringscreme med farve gøre en verden til forskel. Hvis du derimod har brug for læderpleje der nærer og plejer, er vores læderfedt og læderolie fantastiske produkter at benytte, og de kan bruges både til sofa, bil og andre lædermøbler, eller tasker, sko og jakker. Har du i stedet brug for læderpleje i form af læderrens, har vi også et større udvalg af forskellige typer og styrker. Hvis du er i tvivl om, hvilken type af læderpleje, du skal benytte, er det en god idé at spørge os til råds inden da, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende læderpleje, eller hvis du har brug for at vide, hvilken type af læderpleje der er bedst til lædersæderne i din bil eller læderet på din sofa, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vi står altid klar med gode råd og kyndig vejledning. Du kan kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!