Akrylfarve

Skal du bruge god akrylfarve? Hos Mal & Spar har vi akrylfarve af høj kvalitet på tilbud, så du ikke skal bruge en formue, når du skal købe ind til næste maleprojekt. Al vores akrylfarve er fra kvalitetsmærket Winsor & Newton og fås i 60 ml og 500 ml, alt afhængig af størrelsen af dit maleprojekt. Skal du blot prøve nogle farver af eller bruge akrylfarver til et projekt derhjemme, kan du nøjes med 60 ml, mens akrylfarve af 500 ml kan bruges, hvis du har et større projekt eller f.eks. skal bruge akrylfarve til undervisningsbrug. 

Skal du prøve marmorering med akrylfarve?

Det er blevet populært at lave marmorering med akrylfarve, så det eksempelvis ligner marmor. Her kan du også sagtens benytte vores akrylfarve, da den fås i et hav af forskellige farver, har en høj pigmentering af professionel kvalitet samt en smuk glans, der giver det helt rigtige spil. Med vores akrylfarve får du altid et smukt resultat med en glat satin finish. Vores akrylfarve er nem at arbejde med og kan let bruges til både større områder eller til at give tykkere og smukke penselstrøg. Alt er muligt!

Akrylfarve af høj kvalitet og altid på tilbud

Hos Mal & Spar kan du altid finde produkter af høj kvalitet, som tilmed er på tilbud. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken størrelse akrylfarve, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen og kan vejlede og rådgive. Ring på tlf: 45870055 eller send os en mail på: info@malogspar.dk – vi glæder os til at hjælpe dig!