Spartelmasse

Spartelmasse til gips, træ og metal

Har du brug for en billig, men god spartelmasse af høj kvalitet? Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af diverse typer af spartelmasse i god kvalitet, og fælles for de fleste er, at de er på tilbud. Vores udvalg tæller mange forskellige typer af spartelmasse, så hvad end du skal bruge spartelmasse til væg og gips, træ eller metal, eller du skal bruge en spartelmasse til udendørs brug, er der noget af finde. Derudover indeholder vores udvalg af spartelmasse både pulverspartelmasse, som du selv kan blande nemt til en god konsistens, og færdigblandet spartel, som kan påføres direkte. 

Billig spartelmasse i god kvalitet

Hos Mal & Spar er vores store udvalg af spartelmasse bl.a. fra mærkerne Dyrup og Dalapro, som begge er kendetegnet ved særdeles god kvalitet og ofte en rigtig høj fyldningsevne. Da vi synes, at alle skal have råd til kvalitetssikrede mærker, er størstedelen af vores udvalg af spartelmasse derfor også billig eller på tilbud. I vores udvalg kan du bl.a. både finde let eller grov spartelmasse, spartelmasse til træ, herunder trægulve, spartelmasse til gips, væg eller vådrum samt fugtbremsende spartel. På den måde er du sikret at kunne komme de fleste problemer til livs, der kræver en god spartelmasse. Foruden de mange forskellige typer af spartelmasse, er flere af dem også svanemærket. Det betyder, at du kan bruge dem indenfor, uden at skulle være nervøs for at forringe indeklimaet med skadelige kemikalier. Foruden spartelmasse til indendørs brug, har vi også spartelmasse til udendørs brug på lager, så der skulle være rig mulighed for at følge det næste gør-det-selv projekt til dørs.

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du er i tvivl om, hvilken type spartelmasse, du bør bruge, eller hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende spartelmasse, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi deler gladeligt ud af vores ekspertise. Du må derfor endelig ikke tøve med at ringe til os på 45 87 00 55. Vi står klar med råd og vejledning, og vi glæder os til at hjælpe dig!