Malerbakker og malekar

Køb billige Malerbakker eller Malekar

Hos Mal & Spar kan du købe en række forskellige malerbakker, så du kan finde lige netop den malerbakke, som passer til størrelsen på din malerrulle. Skal du male store områder, eksempelvis en hel stue eller hele husets facade udendørs, er det en god ide at benytte et malekar. Vi har et lille udvalg af forskellige malekar i forskellige størrelser. Fælles for alle malekar er, at de har afrulningsmønster på siden, så du kan dryppe din malerrulle af, inden du skal male med den.

Håndholdt malekar

Har du brug for et håndholdt malekar, kan vi hos Mal & Spar også være behjælpelige. Her får du et malekar, der er som skabt til de mindre maleropgaver. Det håndholdte malekar har en kapacitet på 0,3 liter samt afrulningsmønster på siden. Du kan både bruge det håndholdte malekar til pensler samt til malerruller på op til 10 cm – det er altså helt perfekt til opgaver, hvor du eksempelvis skal male vindueskarmen eller gelænderet på trappen. 

Find din næste malerbakke hos os

Hos Mal & Spar har vi mange typer af malerbakker, så du kan finde den malerbakke, du har behov for. Gå på opdagelse i vores sortiment, som også tæller alle former for maling, maleruller, pensler, afdækning m.m. Hos Mal & Spar klæder vi dig godt på til dit næste malerprojekt, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om malerbakker og alt andet inden for maling!