Vådrumsmaling

Vådrumsmaling – maling til Badeværelse og Køkken

Hvis du synes, dit badeværelse trænger til at blive shinet lidt op, eller at dit køkken har brug for en renovering, behøver det ikke at koste en formue. Hos Mal & Spar har vi nemlig altid billig vådrumsmaling til både køkken og bad, så du ikke behøver at skulle investere i det helt store byggeprojekt. Meget kan klares med en god vådrumsmaling, og selvom vores vådrumsmaling er billig, betyder det altså ikke, at vi er gået ned på kvaliteten. Vores vådrumsmaling er fra Dyrup, som er kendetegnet ved høj kvalitet og en rigtig god dækkeevne. Du behøver derfor ikke at skulle bruge en masse tid på at male over ad mange omgange, og du kan på den måde hurtigt og billigt få dit badeværelse eller køkken til at se ud som nyt igen. Vi har Hos Mal & Spar mere end 20 års erfaring inden for malerbranchen, så skulle du være i tvivl om, hvorvidt du skal bruge en vådrumsmaling eller ej, er du altid velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig godt på vej!

Miljøvenlig vådrumsmaling i høj kvalitet

Mange typer af maling, herunder vådrumsmaling, er ofte kendetegnet ved at være meget skrappe, da de skal kunne holde til lidt af hvert og være særdeles slidstærke, fordi de f.eks. udsættes for vandpåvirkning. Hos Mal & Spar kan du finde vådrumsmaling, som er både slidstærk, af bedste kvalitet og samtidig er miljøvenlig. Vores vådrumsmaling er nemlig miljømærket EcoLabel, og det betyder altså, at du med ro i sindet kan male med vores vådrumsmaling uden at skulle bekymre dig om ubehagelig lugt, skadelig kemi og dårligt indeklima. Vores vådrumsmaling er foruden at være miljøvenlig også både vaskbar og tåler rengøring med almindelige rengøringsmidler. Malingen egner sig dog ikke til at male med i vådzoner, f.eks. inde i selve brusenichen, hvor der ikke er fliser. I vores udvalg af vådrumsmaling har vi billig vådrumsmaling både til fliser og til træ, så hvad end du skal male fliserne på badeværelset eller træpanelerne i køkkenet, er du godt dækket ind hos os. Vådrumsmalingen kan derudover tones i et utal af forskellige nuancer, så der er rig mulighed for at være kreativ og spice badeværelset eller køkkenet op. 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende vådrumsmaling, eller hvis du har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig, så du forhåbentlig får det bedste resultat ud af dit malerprojekt!