Grundere udendørs

Udendørs Grundere

Står du over for at skulle male husets ydre? Det kan måske være facaden eller træterrassen? I så fald er det altid en god idé at bruge en god udendørs grunder inden. Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af grundere til udendørs brug på tilbud, så du er godt dækket ind, hvis du vil være sikker på, at malerprojektet bliver succesfuldt! Vores grundere til udendørs brug tæller både grundere til træværk samt pudsgrundere, hæftegrundere og spærregrundere. Skulle du være i tvivl om, hvilken grunder der er bedst at bruge, er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge os til råds. 

 

Grunder til træ udendørs 

Hos Mal & Spar har vi mange forskellige typer af grundere til udendørs brug, bl.a. har vi flere grundere til træ udendørs, herunder både oliebaseret og vandbaseret grunder. En god grunder til træværk har mange fordele. For det første sørger en grunder for en mere ensartet og mættet flade, så den efterfølgende maling suger mindre på lodrette flader og dermed dækker bedre, så du vil opnå et ensartet resultat. Derudover yder både den oliebaserede og vandbaserede grunder god beskyttelse af træet mod både svamp og råd og er desuden med til at reducere revnedannelse i træværket. Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt du bør bruge en vandbaseret eller oliebaseret grunder til træ udendørs, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor branchen, og vi står altid klar til at dele ud af vores ekspertise. 

 

Billige udendørs grundere i god kvalitet

Hos Mal & Spar går vi op i, at alle vores kunder skal have mulighed for at være med, hvilket også afspejler sig i prisen på produkterne. Men den billige pris betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Hos Mal & Spar består vores udvalg af grundere til udendørs brug primært fra mærkerne Dyrup og Gori – begge mærker kendetegnet ved høj kvalitet, så du er sikret, at du opnår det bedst mulige resultat. 

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Har du brug for en grunder, så du er sikret det bedste resultat, når terrassens træværk eller husets facade skal males efterfølgende, og er du i tvivl om, hvilken type af grunder du skal bruge? Eller har du yderligere spørgsmål vedrørende udendørs grundere til træ, murværk eller andet udendørs materiale, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar med råd og vejledning, og vi glæder os til at hjælpe dig!