Facade og murmaling

Facademaling

Ser din facade slidt og falmet ud, og har du overvejet et større renoveringsprojekt for at komme problemet til livs? Så har vi et godt råd. I stedet for at investere en masse penge i at renovere facaden, er det i stedet en mulighed at shine den op med en smuk facademaling. Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af facademaling på tilbud, så du har alle muligheder for at give ydersiden af huset et nyt udseende. Vi har mange forskellige typer af facademaling, herunder også Gori træbeskyttelse til facader af træ, så det er bare med at gå på opdagelse i vores store udvalg og har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge os til råds! 

Maling af facade – spar penge uden at gå på kompromis med kvaliteten

Hos Mal & Spar er vores store udvalg af maling til facader fra Dyrup. Dyrup er kendetegnet ved dels at være af høj kvalitet og dels at have en sublim dækkeevne, så du er sikker på, at resultatet bliver, som du vil have det efter kun få overmalinger. Det betyder, at du udover at spare penge på vores gode tilbud også sparer penge på mængden af facademaling, da kvaliteten er så god, at mængden derfor ikke behøver være særlig stor. Flere typer af facademaling fra vores udvalg er både overfladebeskyttende og vand- og smudsafvisende. Derudover kan flere af typerne af facademaling tones i et hav af forskellige farver, så du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på husets yderside. Hvad end huset skal have en smuk råhvid farve, en varm gul farve eller skal males i en douche lyseblå har vi altså noget til dig. Vores udvalg af facademaling inkluderer også Gori træbeskyttelse til maling af facade af træ, så hvis du har et træhus eller et murstenshus med gavl i træ, er der altså også god træbeskyttelse at finde til træværket og selvfølgelig stadigvæk af højeste kvalitet. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af facademaling, du skal benytte, eller hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende facademaling, står vi altid klar med råd og vejledning. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi deler gladeligt ud af vores ekspertise. Du er velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt!