Loftmaling

Loftmaling på tilbud

Er du lige flyttet i ny lejlighed eller nyt hus, og har dine lofter brug for at blive malet? Eller har du bare brug for at genopfriske dit hjem, uden at det skal koste en formue? Hos Mal & Spar har vi altid loftmaling på tilbud, så du har mulighed for at finde lige netop den loftmaling der passer til dit hjem. Vi synes nemlig, at alle bør have muligheden for at kunne friske loftet op med en billig, smuk loftmaling af højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af mange typer loftmaling med forskellige typer af glans, hvoraf flere er miljømærkede, så du og din familie er sikret et godt indeklima og samtidig undgår skadelige kemikalier og skrappe lugte. Hvad end dit malerprojekt måtte være, har vi noget til dig. Find den type loftmaling, du har brug for, nedenfor og gå på opdagelse i vores udvalg.

Kvalitetssikret loftmaling – også til trælofter

Hos Mal & Spar har vi mange typer af loftmaling på tilbud, herunder også maling til trælofter. Selvom loftmalingen er billig og på tilbud, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det meste af vores loftmaling kommer fra Dyrup, men der er også lidt af finde fra Sigma. Begge mærker har en rigtig god dækkeevne på alle deres typer af loftmaling, så du ikke skal bruge en masse unødig tid på at male over en masse gange. Derudover er der mange forskellige muligheder for glans og farve. Hvis du har brug for gode fif eller vejledning, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vi har mere end 20 års erfaring med loftmaling, også til trælofter, og vi kan hjælpe dig med det meste. Så hvad end dit gamle træloft har brug for at blive shinet op med en flot hvid loftmaling, eller dit loft i køkkenet skal have et nyt look med en mat sort loftmaling, har vi noget til dig.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende loftmaling, eller hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med, at du skal have malet loftet på ny, må du endelig kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, så godt vi kan, så dit malerprojekt ender ud i det bedst mulige resultat. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!