Belysning

LED arbejdslamper

Mangler du ordentlig belysning til dit gør-det-selv-projekt? Hos Mal & Spar er vi godt klar over, hvor vigtig det er at have ordentlig indendørs belysning, for at man kan arbejde optimalt. Derfor har vi sørget for et udvalg af LED arbejdslys, så du kan finde den malerlampe der lever op til dine behov, og ikke mindst så du kan få den optimale belysning. 

Find din næste malerlampe og få optimalt LED arbejdslys

Alle vores LED arbejdslamper er fra solide mærker, så du er sikker på en lang levetid på dit arbejdslys. Fælles for alle vores LED arbejdslamper er nemlig, at de har en LED levetid på 25.000 timer. Desuden er hver malerlampe rimelig let og derfor nem at bære og flytte rundt på, og så kan de bruges indendørs såvel som udendørs. De har alle en lysvinkel på 120 grader, og så kan du finde vores LED arbejdslamper med forskellig watt. Derudover er de alle nedsat i pris, så du ikke skal investere for mange summer i ordentlig belysning. Det er altså bare med at gå på opdagelse i vores sortiment og finde lige netop den malerlampe, der passer til dine lysbehov. 

Skal vi hjælpe dig med at finde din næste arbejdslampe med LED lys?

Er du i tvivl om, hvilken malerlampe du bør investere i, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar med råd og vejledning og guider dig til at finde frem til det mest optimale LED arbejdslys til dig. Vi har mange års erfaring i branchen og kan svare på de fleste spørgsmål – både dem, der vedrører LED arbejdslamper og dem, der handler om maling, spartel og fugemasse, slibemaskiner og meget mere. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med dit næste gør-det-selv-projekt og sørge for, at du får det helt rette LED arbejdslys at arbejde under.