Malerrullesæt

Malerrullesæt til ethvert malerprojekt

Mangler du et komplet malerrullesæt, hvor både malerrulle og malerbakke er inkluderet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Mal & Spar har vi et fint udvalg af malerrullesæt, så du kan komme i gang med lige netop det malerprojekt, du står over for. Uanset om du skal male glatte overflader, grove overflader, eller måske større eller mindre områder, har vi noget til dig. Vi har nemlig både malerrullesæt med mindre ruller, så du nemt kan male vindueskarmen eller smalle områder, samt malerrullesæt med større ruller, så du nemt kan male væggene i stuen eller loftet i køkkenet. 

Malerrulle med beholder af høj kvalitet

Leder du efter en en malerrulle med beholder også kaldet et malerrullesæt, som du er sikker på kan holde til lidt af hvert? Hos Mal & Spar er samtlige af vores malerrullesæt fra det kvalitetsbevidste mærke, Spekter, som også laver alle vores pensler. Malerrullerne er rare at holde på, og på bakken er der afrulningsmønster, og så er de af god kvalitet, hvorfor du kan bruge dem igen og igen.  Foruden vores malerrullesæt har vi også et komplet terrassesæt, hvor du både kan finde slibebrædt og terrassetrimmer – alt det du skal bruge, når du skal gøre terrassen sommerklar! 

Bestil dit næste malerrullesæt i dag

Hos Mal & Spar har vi alt til dit næste malerprojekt, og uanset om du skal bruge et malerrullesæt eller noget helt andet, kan vi helt sikkert hjælpe dig! Vi har mange års erfaring i branchen, og vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål på tlf: 45 87 00 55.