Rengøring udendørs

Skal du gøre rent udenfor? Find murrens og meget andet hos Mal & Spar

Skal du have rengjort taget eller facaden? Eller måske du skal klare en rengøring af dine fliser eller en udendørs vask og rensning af dine havemøbler? Hos Mal & Spar klæder vi dig godt på til enhver udfordring, når du skal have rengjort huset eller træværket udenfor. Gå på opdagelse i vores sortiment eller ring til os, hvis du har brug for hjælp. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på tlf: 45 87 00 55.

Rengøring af fliserne udendørs eller rensning af havemøbler?

Hos Mal & Spar har vi alt til dig, der skal give dine udendørs arealer en ordentlig omgang og udendørs vask. Skal du eksempelvis have klaret en rengøring af fliserne udendørs, har vi produkter fra Gori som kan klare lige netop dette. Gori er kendetegnet ved at være et mærke af ekstrem høj kvalitet, hvorfor du altid er sikret et flot resultat! Skal du i stedet have klaret en rensning af havemøblerne, har vi også flere produkter fra Gori, som kan give træværket den rette behandling. Husk, at det altid er en god ide at efterbehandle med en god træbeskyttelse. Hos Mal & Spar har vi også samlet de remedier, du kunne gå hen og få brug for, når du skal klare en udendørs vask og rengøring af eksempelvis træ, så du er sikker på, at du opnår et flot resultat og samtidig selv er godt beskyttet undervejs. Gå på opdagelse ovenfor i vores sortiment af udendørs rengøring.

Udendørs vask – skal facaden have en murrens?

Hos Mal & Spar har vi murrens og tagrens, så facaden på dit hus kan få en udendørs vask og lækker genopfriskning. Med vores tag- og murrens fra Dyrup kan du fjerne belægninger fra alle typer af overflader. Dyrup er et særdeles kvalitetsbevidst mærke, så du er sikker på, at du efter blot få dage kan se et mærkbart og smukt resultat, når du har rengjort din facade med murrens.