Malerruller

Malerrulle til loft, paneler, kanter og glatte overflader

Mangler du en god malerrulle, eller skal du bruge en bestemt type af malerrulle eksempelvis til loftet, kanter eller glatte overflader? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af mange forskellige typer af malerruller, så du er sikker på at være godt dækket ind, hvis du står over for et nyt malerprojekt. Alle vores malerruller er på tilbud, så der er penge at spare, hvis du vælger at finde dine malerruller blandt vores udvalg. Skal du bruge en malerrulle, som er ideel til maling af loft eller kanter, eller har du behov for en malerrulle der kan male på glatte overflader og paneler, er du altså i gode hænder hos os. 

Mange typer af billige malerruller i god kvalitet

Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af en lang række af forskellige typer af billige malerruller i god kvalitet. De fleste af vores malerruller kommer fra kvalitetsmærkerne Spekter og Anza. Men den gode kvalitet betyder ikke, at du skal betale en formue. Hos Mal & Spar synes vi nemlig, at alle skal have mulighed for at investere i gode malerruller og dermed kunne følge malerprojektet til dørs, og derfor er samtlige malerruller på tilbud. Vores store udvalg af malerruller tæller både malerruller til loft, paneler, glatte overflader og kanter. Derudover har vi også både malerruller der giver en jævn og smuk finish, som eksempelvis er ideelle til lak, samt malerruller til brug på større overflader, hvor det helst skal gå hurtigt med at få malet, og hvor tid er vigtigere end finish. Vi har både malerruller til forskellige typer af maling og glans, som eksempelvis er perfekte, hvis dine paneler skal have en flot højglans maling, samt malerruller som foruden maling også kan bruges til spartelmasse og lim. Så det er bare med at tage et kig i vores store udvalg nedenfor. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du skulle være i tvivl om, hvilken malerrulle der passer bedst til dine behov, eller hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi deler altid gladeligt ud af vores ekspertise. Du må derfor endelig ikke tøve med at ringe med spørgsmål vedrørende malerruller på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar med råd og vejledning, og vi glæder os til at hjælpe dig!