Træbeskyttelse

Billig træbeskyttelse til udendørs brug

Har du brug for kvalitetssikker træbeskyttelse til dit udendørs træværk? Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af træbeskyttelse på tilbud, så du har mulighed for at give dit træværk den bedste beskyttelse, uden at du behøver at betale en formue. Vores udvalg tæller mange forskellige typer af træbeskyttelse, bl.a. træbeskyttelse til træfacader og træolie til havemøbler, vinduer, terrasse/altan samt til forskellige sorter af træ. Mange af typerne af træbeskyttelse har både en lang holdbarhed og giver træet en slidstærk overflade, og med vores store udvalg af kvalitetssikker træbeskyttelse på tilbud, er du derfor godt dækket ind, hvad end du har brug for træbeskyttelse til dine havestole eller en god træolie til beskyttelsen af en bestemt type af træ. 

Billig træbeskyttelse af høj kvalitet

Hos Mal & Spar består vores store udvalg af træbeskyttelse af de bedste produkter på markedet, og størstedelen af dem er fra mærket Gori. Gori er kendetegnet ved at være af særdeles høj kvalitet, at have mange års holdbarhed, og flere af produkterne, som eksempelvis de forskellige typer af beskyttende træolier, er desuden med til at bevare træets naturlige glød. Vores store udvalg af træbeskyttelse fra Gori tæller bl.a. transparent træbeskyttelse, vandbaseret træbeskyttelse, oliebaseret træbeskyttelse og heldækkende træbeskyttelse. Fælles for dem alle er, at de beskytter træet mod vejrets påvirkninger, herunder vand, snavs og solens stråler, og derudover er flere af typerne af træbeskyttelse også med til at hæmme skimmelangreb samtidig med, at de tillader træet at ånde. Flere af typerne af træbeskyttelse fremhæver desuden træets struktur og giver det en flot glød, og på den måde kan du både beskytte dit træværk og give det et forfriskende look. Vores udvalg af træbeskyttelse inkluderer også træbeskyttelse til forskellige sorter af træ, så hvis du eksempelvis har brug for en god træolie til beskyttelse af f.eks. lærketræ eller cedertræ, er der både gode penge at spare og højkvalitetsprodukter af finde.

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af træbeskyttelse der er bedst at benytte, eksempelvis om det skal være en oliebaseret eller vandbaseret træbeskyttelse, står vi klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi deler  gladeligt ud af vores ekspertise. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!