Indfarvet spartel

Indfarvet spartelmasse

Står du overfor at skulle friske hjemmet op, men savner et andet look end en malet væg? Hos Mal & Spar har vi mange forskellige farver indfarvet spartel. Indfarvet spartel giver et mere råt look, som kan skabe en flot kontrast til de almindeligt malede vægge og dermed skabe smukke og anderledes rum. Vores store udvalg af indfarvet spartel findes i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag, og hvis du er i tvivl om, hvilken farve der vil gå godt til resten af stuen, køkkenet eller soveværelset, er der selvfølgelig også mulighed for at købe en farveprøve på indfarvet spartel med hjem. Indfarvet spartel kan benyttes på de fleste typer af overflader, og derudover er der mange måder, du kan spartle på, så du kan opnå forskellige, flotte udtryk. Har du brug for hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Indfarvet spartel af højeste kvalitet inkl. 1 liter finish

Hver gang du køber indfarvet spartel hos Mal & Spar, får du en liter finish med i købet. Med en liter finish kan du nemlig lægge et beskyttende topcoat ovenpå den indfarvet spartel, så du er sikker på, at den spartlede væg holder længe. Både vores indfarvet spartelmasse samt finish til brug efterfølgende, er af det danske mærke Fácil. Fácil er kendetegnet ved høj kvalitet og er enormt nemt at bruge. Der er altså alle muligheder for at give væggene et helt nyt og friskt look med indfarvet spartel herfra. Du kan både benytte en enkelt farve på væggen, eller du kan blande flere farver for at opnå et mere grafisk udtryk – kun fantasien sætter grænser!

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende indfarvet spartel, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen og står altid klar med råd og vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig!