Træ og metalmaling

Indendørs Træmaling og Metalmaling

Synes du, terrassen trænger til en opfriskning med en ny, flot træmaling? Eller har du en gammel kommode, der skal shines op med en ny farve? Hos Mal & Spar har vi mange forskellige typer af træmaling på tilbud, så uanset hvilket gør-det-selv projekt du måtte stå overfor, kan vi hjælpe dig. Vi har både træmaling til indendørs og udendørs brug, og træmalingen findes i forskellig glans og kan tones i mange forskellige farver. Vores træmaling er altid på tilbud, men vi går aldrig ned på kvalitet. Vi synes nemlig, at alle skal have muligheden for at gå i gang med gør-det-selv projekter, uden at det skal koste en formue og uden at skulle gå ned på kvalitet.

Billig træmaling i god kvalitet

Hos Mal & Spar går vi op i, at vores produkter er nogle af de bedste på markedet, så selvom vores træmaling er billig, kan du være sikker på, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vores træmaling er bl.a. fra Dyrup og er kendetegnet ved at være yderst slidstærk og med en god dækkeevne. De fleste typer af træmaling er at finde i forskellige typer af glans, og mange af dem kan også tones i et hav af forskellige nuancer, så du har alle muligheder for at få shinet et gammelt møbel op på ny. Måske du og familien trænger til et nyt og sjovt gør-det-selv projekt? Har du en gammel stol eller en hylde til børneværelset der trænger til at få en opfriskning, kan du med en flot træmaling få den til at se ud som ny og sammen med børnene få en sjov eftermiddag til at gå med at male den i en vild pangfarve eller en flot douche nuance. Hvis du er mere til et klassisk touch, har vi selvfølgelig også sort eller hvid træmaling til indendørs brug på lager. 

Vi er altid klar til at hjælpe

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende træmaling, eller hvis du er i tvivl om, hvilken træmaling, du skal vælge, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vi står klar med råd og vejledning, og vi vil så gerne hjælpe dig med at gøre malerprojektet til en god oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!