Maling udendørs

Udendørs maling

Synes du, facaden på huset mangler en opfriskning, eller skal soklen have en ny farve? Måske vinduerne trænger til at blive malet? Hos Mal & Spar har vi alt, hvad du skal bruge af udendørs maling. Vores store udvalg rummer både udendørs maling til facader og murværk, træværk, udendørs grundere, sokkelmaling, vinduesmaling og tagmaling – og meget af det er selvfølgelig på tilbud. Vi synes nemlig, det skal være nemt og billigt for dig at få ydersiden af huset til at shine igen, uden at du behøver at bruge en formue på det. I stedet for at investere i et større renoveringsprojekt af huset ydre, kan du med en billig og kvalitetssikret udendørs maling af husets facade eller vinduer give det et helt nyt liv, og med vores store udvalg af udendørs maling, er der mange muligheder for, at malerprojektet bliver en succes!

Billig udendørs maling i bedste kvalitet

Vores store udvalg af udendørs maling indeholder mange produkter på tilbud, men selvom de er billige, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vores udendørs maling kommer primært fra Gori og Dyrup som begge er mærker, der er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet og god dækkeevne. Mange af produkterne giver derudover rigtig god beskyttelse mod vind og vejr, så du er sikret, at malingen af facaden, soklen eller træværket holder længe. De fleste typer af udendørs maling kan desuden tones i et hav af forskellige farver, så hvad end du synes, at soklen skal have en flot, halvmat og grå farve, eller at husets facade skal have en smuk skagengul overmaling, har vi noget til dig. Foruden facademaling og sokkelmaling har vi også mange andre typer af udendørs maling, så der er altså rig mulighed for at gå i gang med det næste gør-det-selv projekt, der skal forvandle husets ydre, så det ser ud som nyt. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor området, og derfor har vi styr på alt der vedrører udendørs maling. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller være i tvivl om, hvilken type af udendørs maling, du bør benytte, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar med råd og vejledning, og vi glæder os til at hjælpe dig!