Gulvlak

Gulvlak

Har du lige fået slebet dine gulve, og har du brug for en slidstærk gulvlak? Måske du gerne vil have et lysere look på dine gulve, inden du lakerer? I så fald er du landet det helt rette sted. Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af gulvlak samt rens til brug, inden gulvet lakeres. Meget af vores gulvlak er desuden på tilbud, så alle har mulighed for at være med. Vores udvalg af gulvlak tæller flere typer af glans, så der er flere forskellige muligheder for at give dit gulv en opfriskning. Det kan være svært at vide, hvilken type af gulvlak der er bedst at benytte, og derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, så guider vi dig!

Vandbaseret gulvlak af højeste kvalitet

Hos Mal & Spar består vores udvalg kun af gulvlak af højeste kvalitet. Fælles for alle typerne af gulvlak er, at de er vandbaseret. Gulvlakken er fra Faxe GOlak, som er kendetegnet ved en enorm holdbarhed samt en uovertruffen slidstyrke. Gulvlakken er så slidstærk, at den kan benyttes på meget trafikerede områder, og du er derfor sikker på at dit lakerede gulv kommer til at holde længe. Vores udvalg af gulvlak findes både i mat, silkemat og blank, så du har mulighed for at give dit gulv den shine, du synes, passer ind i hjemmet. Efter en lakering med gulvlakken fra Faxe Golak, er du desuden sikret en meget nem rengøring af træet. Hvis du har lyst til at give dit gulv et lyst look, har vi desuden en vandbaseret grunder, også fra Faxe Golak, som kan bruges, inden gulvet lakeres. Den vandbaseret grunder beskytter både mod gulning og giver samtidig træet et smukt hvidpigmenteret udseende.

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores udvalg af gulvlak, eller er i tvivl om, hvilken type af gulvlak, du bør benytte, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen og står altid klar med råd og vejledning. Ring til os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!