Slibemaskiner

Slibemaskiner fra Flex

Hos Mal & Spar finder du slibemaskiner til dit næste slibeprojekt. Vores slibemaskiner er af kvalitetsmærket Flex, og så er de, som så mange andre af vores produkter, på tilbud, så du ikke skal bruge en formue, når du handler hos os. Hvad enten du skal bruge en Flex girafsliber, støvsuger eller sliberondeller har vi noget til dig, og det er bare at gå på opdagelse i vores sortiment.

Slibemaskine på tilbud

Hos Mal & Spar skal alle kunne være med, og derfor er vores slibemaskine fra Flex også på tilbud. Vores girafsliber er perfekt til alle overflader, da den både er fleksibel og kan tilpasse sig alle flader. Det er en super effektiv maskine, der kan bruges både af professionelle og gør-det-selv folk, og den leverer altid et flot resultat. 

Sliberondeller i mange forskellige størrelser

Foruden slibemaskiner har vi også sliberondeller i mange forskellige størrelser, så du kan finde den type sliberondel, som passer i mål til din slibemaskine. Foruden forskellige størrelser, har vi også forskellige grader af korn, så du kan finde både grovere og finere typer af sliberondeller til din maskine. Er du i tvivl om, hvilken type af sliberondeller, du bør vælge, eller har du spørgsmål til slibemaskiner generelt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen og kan svare på det mest. Ring på tlf: 45870055 eller send os en mail på: info@malogspar.dk – vi glæder os til at hjælpe dig!