Gulvmaling

Gulvmaling til trægulv, beton og epoxy

Trænger dine trægulve til en flot farve, eller måske dit betongulv skal have en overmaling og shines op? Selv de mest slidte gulve kan få et helt nyt look med en god gulvmaling. Hos Mal & Spar har vi flere typer af gulvmaling, så du kan gå i gang med det næste gør-det-selv projekt uden problemer. Al vores gulvmaling er desuden på tilbud, så der er mange penge at spare. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at alle har mulighed for at shine deres gulve op og give hjemmet et friskt pust.

Gulvmaling af højeste kvalitet – og på tilbud

Selvom vores udvalg af gulvmaling er på tilbud, betyder det ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten. Vores udvalg af gulvmaling er bl.a. fra Dyrup som er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet og ekstrem god dækkeevne. Gulvmalingen kan tones i et hav af forskellige farver, så der er både mulighed for, at pigeværelset kan få et smukt douche lyselilla gulv, eller at kontoret kan få et flot petroleumsfarvet gulv. Der er selvfølgelig også mulighed for at få gulvmaling i hvid eller grå, hvis køkkenet eller stuen skal holdes i mere neutrale farver. Har du brug for en mere allround gulvmaling, kan vi også anbefale vores gulvmaling fra Hagmanns, som kan bruges både indendørs og udendørs. 

Epoxy gulvmaling – den ekstra slidstærke

Hos Mal & Spar har vi selvfølgelig også epoxy gulvmaling. Epoxy gulvmaling er en ekstra slidstærk maling, som bl.a. kan bruges i garager, parkeringshuse, gangarealer mm. Gulvmalingen er slidresistent over for selv de skrappeste opløsningsmidler. Malingen skal hærdes i 7 dage, inden den optimale slidresistens opnås, men så er du til gengæld også sikret, at gulvet og malingen holder meget længe. 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende de forskellige typer af gulvmaling, er du altid velkommen til at kontakte os. Måske du har brug for råd og vejledning ift. hvilken maling, du bør bruge til dit gulv, eller hvordan du opnår det bedst mulige resultat. Vi er altid klar til at hjælpe dig, og du må endelig ikke tøve med at ringe til os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få planerne om gør-det-selv projektet til at blive til virkelighed!