Sokkelmaling

Sokkelmaling i grå og sort

Går du og synes, at soklen på dit hus ser falmet og slidt ud, og overvejer du af den grund et større renoveringsprojekt? Så har vi hos Mal & Spar et noget billigere alternativ, for hos os kan du finde billig sokkelmaling, der kan få enhver sokkel til at se ud som ny igen. Soklen er fundamentet til dit hus, og ser den slidt ud, kan det meget nemt gå ud over resten af husets udseende. Men med en flot sokkelmaling, der yder beskyttelse mod hårde vejrforhold, kan selv den mest falmede og slidte sokkel komme til at shine igen, så huset får et pift, og dét uden at det behøver at koste en formue. 

Sokkelmaling i alle farver

Hos Mal & Spar er vores udvalg af sokkelmaling fra mærket Dyrup. Dyrup er kendetegnet ved høj kvalitet og særdeles god dækkeevne. Det betyder altså, at der både er penge at spare gennem vores tilbud samt penge at spare i og med, at du ikke behøver særlig store mængder sokkelmaling for at have nok til at dække soklen. Vores sokkelmaling fra Dyrup yder desuden virkelig god beskyttelse mod vind, vand og vejr, og du er derfor sikret et smukt resultat der holder længe. Vores sokkelmaling fås i alle farver, så du har rig mulighed for at være kreativ og sætte et helt nyt præg på husets yderside. Derudover giver sokkelmalingen soklen en flot, halvmat overflade. Sokkelmalingen fra Dyrup er velegnet til sokler af beton og puds, men skulle du alligevel være i tvivl om, hvorvidt du kan bruge malingen til husets sokkel eller ej, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende sokkelmaling er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi deler altid gladeligt ud af vores ekspertise. Har du brug for hjælp, skal du endelig ikke tøve med at ringe på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar med råd og vejledning, og vi glæder os til at hjælpe dig!