Oliefarve

Leder du efter oliefarve af høj kvalitet, som samtidig er på tilbud? Så er du kommet til det rette sted. Hos Mal & Spar har vi god oliefarve, som ikke koster kassen, så alle kan være med. Vores oliefarve er fra det kvalitetsbevidste mærke Winsor & Newton, og du er dermed altid sikret et smukt resultat. Skal du finde oliefarve til næste store kunstprojekt? Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige oliefarve, og ellers er du altid velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment.

Oliefarve til alle typer af maleprojekter

Hos Mal & Spar har vi oliefarve i forskellige størrelser og i et hav af forskellige farver. Skal du blot prøve en oliefarve af eller bruge oliefarve til et mindre projekt derhjemme, kan du sagtens nøje med 37 ml. Er det i stedet et større projekt, f.eks. til undervisningsbrug, er det også muligt at købe oliefarve i 200 ml. Samtlige oliefarver er fremstillet af holdbare, permanente og lysægte pigmenter af højeste kvalitet. Bruger du store mængder maling, er disse oliefarve ideelle. De kommer alle i smukke, klare farver, så du altid er sikker på et smukt resultat. 

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige oliefarve?

Har du spørgsmål vedrørende oliefarve? Måske du er i tvivl om, hvilken størrelse du bør købe? I så fald står vi altid klar til at vejlede og rådgive dig. Med mange års erfaring i branchen, kan vi svare på det fleste spørgsmål. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf: 45870055 eller send os en mail på: info@malogspar.dk – vi glæder os til at hjælpe dig!