Grundere indendørs

Indendørs Grunder

Har du givet dig i kast med et nyt gør-det-selv projekt, og skal du have malet nogle svære facader eller noget træ, der har været malet før? Så er det en god idé at starte ud med en grunder inden da. Den sørger for at dække underlaget godt, så den efterfølgende malings dækkeevne er optimal. Hos Mal & Spar har vi mange forskellige typer af grundere, så hvad end du har brug for en fugtbremsende grunder, der kan udtørre fugtige overflader, f.eks. i kælderen, eller en trægrunder til ubehandlet eller tidligere behandlet træ, så har vi noget til dig. Fordelene ved en god grunder er bl.a., at den kan påføres de fleste overflader, herunder eksempelvis træ, fliser og stål. Derudover kan den isolere og spærre for bl.a. fugt og snavs, så det ikke trænger ud gennem den maling, du påfører efterfølgende.

Grunder inden maling – opnå det bedste resultat

Det er altid en god idé at bruge en grunder inden maling, hvis underlaget tænkes at være lidt svært at arbejde med, og det er vigtigt, at man vælger den rigtige grunder til underlaget.Vi har både grunder til træ, vægge, plastik, filt og til pudsede vægge, så hvad end du har brug for, har vi noget til dig. Med en grunder er du sikret det bedste resultat af påførelsen af maling efterfølgende. En grunder sørger nemlig både for at underlaget er flot dækket, samt at malingen holder bedre. Hos Mal & Spar sælger vi grunder primært fra Dyrup, men vi har også produkter fra Zinsser og Panex. Det betyder altså, at vores grundere er i topkvalitet samtidig med, at prisen er overskuelig.

Vi står klar til at hjælpe dig

Der findes mange forskellige typer af grunder, og er du i tvivl om, hvilken du skal bruge, må du endelig kontakte os. Hos Mal & Spar har vi mere end 20 års erfaring, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du har brug for hjælp. For os er det vigtigt, at vores kunder er glade og trygge, og vi vil desuden gerne bidrage til, at malerprojektet bliver nemmere, så hvad end du måtte have af spørgsmål, må du endelig ringe til os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!