Miljømærket maling

Miljøvenlig maling med Miljømærket

Er du også træt af, at hele stuen lugter, når du har malet væggene derinde? Eller giver tanken om skadelige kemikalier i malingen, du skal male køkkenet med, dig ondt i maven? Det forstår vi godt. Derfor har vi hos Mal & Spar også et udvalg af miljøvenlig maling som er godkendt med EU’s miljømærke, EcoLabel. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at du og din familie trygt og med ro i sindet kan male hele hjemmet, uden at skulle bekymre jer om skrappe lugte eller dårligt indeklima. Vores miljømærkede maling kommer fra Dyrup som er kendetegnet ved høj kvalitet og god dækkeevne. Som meget andet maling hos Mal & Spar, er vores miljømærkede maling selvfølgelig også på tilbud.

Miljøvenlig maling til både lofte og vægge

Hos Mal & Spar har vi billig miljøvenlig maling til både lofte og vægge, og malingen findes selvfølgelig i forskellige farver og glans, så der noget for enhver smag. Det betyder også, at uanset om du bare skal have malet en enkelt væg, eller om du skal have malet vægge og lofte i flere rum, så har vi et miljøvenligt alternativ til dig, så du ikke skal gå på kompromis med dårligt indeklima. Selvom vores miljøvenlige maling er billig, betyder det ikke, at det går ud over kvaliteten. Vores miljøvenlige maling er nemlig, på trods af tilbud og miljømærket, i topkvalitet og har en ligeså god dækkeevne som vores andre produkter. Du skal altså hverken betale dyre domme eller købe en masse maling for at få dine malebehov dækket. Så uanset hvilket gør-det-selv projekt du alene eller sammen med kæresten eller familien skal have klaret, er der penge at spare ved at købe den miljøvenlige maling hos os. Vi har ud over loft og vægmaling også miljøvenlig maling til køkken og bad. Du er altså godt dækket ind med vores udvalg af miljøvenlig maling, hvis du skal bruge maling til hele hjemmet.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende vores miljøvenlige maling, eller hvis du har brug for fif, tricks eller vejledning, er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vores ypperste opgave er at hjælpe vores kunder med at følge malerprojektet til dørs, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe til os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at snakke med dig.