Telefonen er åben 07-16:00 på hverdage
- Ring på 45 87 00 55 - kontakt@malogspar.dk
4.7 - Fremragende på trustpilot
1-2 dages levering
30 dages returret

Returret

Mal og Spar, 90 dages returret

Vi bytter alle ubrudte og u-tonede produkter

Har du købt for meget maling eller fortrudt dit køb? Så bytter vi gerne i op til 30 dage efter dit køb. Vi kræver blot at emballage er ubrudt, og at du har din kvittering med hvis du kommer ind i vores butik og bytter.

Bemærk: Vi refunderer ikke special tonede malings produkter.

Returnerings betingelser

Hvis  produktets værdi er som ved levering, altså ikke forringet og ikke har været taget i brug, har du 30 dage hvor du kan kontakte os, og fortryde købet og derefter returnere varen til os. Hvis produktets værdi er forringet, fx. hvis produktet er taget i brug eller ikke kan betragtes som ny, frafalder din 30 dages fortrydelsesret.

Du skal selv betale for tilbageleveringen, og du skal sørge for at produktet er forsvarligt indpakket – helst i original emballage. Du har selv ansvar for varen, indtil vi modtager den. Hvis du sender varen, så gem kvittering for fragt samt evt. track and trace nummer som reference.

Tonede varer og andre speciale fremstillede produktet, som er fremstillet specielt til dig, er ikke omfattet af de 30 dages fortrydelsesret.

Efter du har meddelt os at du ønsker at returnere en vare, forventer vi at du returnerer varen hurtigst muligt. Du skal senest sende produktet return, 5 dage efter du har fortrudt.

Du modtager tilbagebetaling så hurtigt som muligt efter vi har modtaget returvaren, senest 14 dage efter return-modtagelse af varen.

Returvarer kontrolleres altid, og du kan miste beløbet for produktet, hvis retur-produktet ikke lever op til betingelserne beskrevet på denne side. Dette kan ske hvis produktets værdi er forringet fordi produktet har været taget i brug, den er beskadiget under transport, produktets plombering er brudt, eller produktet har været håndteret på en måde, som ikke er nødvendig for at du kan vurdere produktets art, egenskaber og måden det fungerer på.

For at fortrydelsesretten er gældende, skal du give os besked om dit ønske om returnering, senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan gøre dette ved at kontakte os på kontakt@malogspar.dk hvis du ønsker at fortryde dit køb.5

Lad os hjælpe dig med dit maler projekt, nemt og billigt!

Vi mener at det skal være nemt og lige til at male. Derfor skal det også være enkelt at finde og købe maling og andre materialer du har brug for.

Med over 20 år i branchen, er vi hos Mal & Spar klar til at hjælpe dig med dine malerprojekter.

Telefon kontakt
  • Telefon er åben 07-16:00 på hverdage.
 

Produkt lagt i kurven!

Fortsæt med at handle Gå til kurv