Udendørs Træværk

Maling af træværk udendørs 

Står du over for at skulle male dit udendørs træværk, og skal du i den forbindelse bruge en god, billig og beskyttende maling? Så er du havnet det rette sted. Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af rigtig god maling til udendørs træværk – og så er det endda på tilbud. Her finder du god og dækkende træbeskyttelse, der findes i et utal af farver, og som er af højeste kvalitet!

 

Mangler du maling fra Gori til dit udendørs træværk?

Hos Mal & Spar er vores produkter stort set altid på tilbud, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du nemlig maling og træbeskyttelse fra de bedste mærker på markedet, herunder bl.a. Gori. Det betyder også, at vores sortiment af maling til udendørs træværk udelukkende kommer fra Gori, og du er dermed sikret et produkt af særdeles høj kvalitet. Her finder du nemlig en maling til dit udendørs træværk, som sørger for, at dit træværk holder mange år frem og samtidig yder den fornødne beskyttelse ift. vind og vejr. Malingen til dit udendørs træværk kan tones i mange forskellige farver, og du har dermed mulighed for at sætte dit helt eget præg på det, der skal males. Du kan gå på opdagelse i vores farvevælger eller bestille en eller flere farveprøver hjem, så du kan prøve forskellig maling af på dit udendørs træværk.

 

Maling af udendørs træværk – find miljøvenlig maling hos os

Selvom du skal male dit udendørs træværk, og det derfor skal stå udenfor det meste af tiden, er det stadig rart at være sikker på at slippe for skadelige kemikalier. Derfor kan du finde maling til dit udendørs træværk, som er miljøvenlig og mærket med miljøblomsten, Ecolabel. Det betyder, at malingen er produceret under strenge miljø- og kemikaliekrav, og du er dermed sikker på, at den hverken er skadelig for dig, når du bruger den, eller for miljøet omkring dit udendørs træværk.

 

Har du spørgsmål til maling af udendørs træværk? Ring til os i dag

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og har du spørgsmål til maling af dit udendørs træværk, eller er du i tvivl om, hvilken type maling, du bør benytte, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi guider dig dig igennem og glæder os meget til at hjælpe dig!