Vinduesmaling

Maling til vinduer

Står du og skal bruge en god og billig vinduesmaling? Hos Mal & Spar har vi vinduesmaling af høj kvalitet, så du kan give vinduerne et friskt, nyt look. Måske de trænger til en god beskyttelse udendørs eller en ny, flot farve? Al vores vinduesmaling kan bruges både indendørs og udendørs. Mulighederne er altså mange for at transformere gamle, kedelige vinduer til nye, smukke vinduer, der giver spil og liv til resten af huset og hjemmet! 

Gori vinduesmaling

Hos Mal & Spar er vores produkter ofte på tilbud. Det er de, fordi vi synes, at alle skal have mulighed for at købe maling og andre produkter, som kan forbedre deres hjem. Men de skarpe priser betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Al vores vinduesmaling kommer fra det kvalitetsbevidste mærke, Gori, og er selvfølgelig også på tilbud. Her får du vinduesmaling af højeste kvalitet, som har en rigtig god dækkeevne og giver en smuk finish. Vinduesmalingen fra Gori kan desuden tones i tusindvis af farver og nuancer, og du har dermed mulighed for at sætte dit helt eget præg på dine vinduer. Du kan gå på opdagelse i vores farvevælger og finde ud af, hvilken farve eller nuance på vinduesmalingen, der passer lige netop til dit hjem. 

Vinduesmaling med god beskyttelse

Mangler du en maling til vinduer, der giver en god beskyttelse af træet? Vi har maling til vinduer, som indeholder både olie og akryl – olie trænger ind i træet og nærer det, mens akryl sørger for at give det en beskyttende overflade, så solens stråler ikke beskadiger træet. Med denne type af vinduesmaling får du både et flot resultat, alt imens du giver dine vinduer den perfekte beskyttelse. 

Find din maling til vinduer i dag – og kontakt os hvis du har spørgsmål!

Skulle du være i tvivl om, hvilken vinduesmaling, du bør benytte, står vi altid klar til at hjælpe dig. Med mange års erfaring inden for branchen kan vi svare på de fleste spørgsmål, og du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi sørger for, at du får gode råd og vejledning, så du kan finde den perfekte vinduesmaling!