Vindue, sprosse og inventarpensler

Leder du efter den perfekte sprossepensel?

Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af vindue, sprosse og inventarpensler. Måske du skal have malet vinduerne eller sprosserne, eller måske du har et gammelt møbel, du vil give nyt liv? For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at udstyret er i orden. Derfor bør man gå efter den helt rigtige type af pensel. Til vinduerne bør du finde en vinduespensel, mens du til sprosserne bør finde en sprossepensel. 

Heldigvis er der mange rigtig gode pensler at vælge imellem, så det er bare at gå på opdagelse i vores sortiment. 

Vinduespensel, sprossepensel og inventarpensel fra Spekter

Hos Mal & Spar er kvalitet i højsædet, og derfor kommer alle vores vindues, sprosse og inventarpensler fra det kvalitetsbevidste mærke Spekter. Spekter laver pensler til mange forskellige formål og har sørget for, at de er præciseret til at kunne bruges til særlige opgaver. Skal du bruge en sprossepensel til at male sprosserne, kan du altså finde en pensel, der kan gøre arbejdet let som en leg – og det samme gælder for vinduespensler og inventarpensler. Spekters pensler findes i mange former, størrelser og typer, og de maler med en ekstrem præcision, hvilket ofte betyder, at du ikke behøver afdækning. Spekter tæller to serier: Spekter Pro og Spekter X-pert. Med en pensel fra Spekter Pro får du en rigtig solid pensel til alle typer af lak og maling, mens du med en pensel fra Spekter X-pert får en pensel med ergonomisk 3-komponent skaft. Pensler fra X-pert er til vandbaserede malingstyper, emulsionsmalinger og træbeskyttelse og fungerer dermed også til brug udendørs.

Find din næste vindues, sprosse eller inventarpensel hos Mal & Spar

Hos Mal & Spar har vi mange års erfaring inden for branchen, og derfor kan vi svare på det meste. Skulle du være i tvivl om, hvilken type pensel, du bør benytte, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf: 45 87 00 55. Vi står klar med vejledning og gode råd, og vi glæder os til at hjælpe dig.