Væg, loft og gulv pensler

Pensler til vægge, lofter eller gulve

Skal du male væggene, lofterne eller måske gulvet? Hos Mal & Spar har vi et bredt udvalg af pensler der egner sig til væg, loft og gulv, som kommer i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber. Du har dermed alle muligheder for at finde en pensel, der egner sig lige netop til det formål, du har behov for. Du kan eksempelvis både finde en lakpensel, en vinkelpensel eller en stikpensel. Gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere.

Gode lakpensler, vinkelpensler og stikpensler fra Spekter

Hos Mal & Spar er kvalitet i højsædet, og derfor tilbyder vi kun pensler fra kvalitetssikrede mærker. Alle pensler til vægge, loft og gulve kommer fra det kvalitetsbevidste mærke Spekter. Her finder du bl.a. den perfekte lakpensel til når du skal lakere gulvene, den geniale vinkelpensel til når du skal male steder med svære vinkler eller en stikpensel, som er perfekt til oliemalinger og lak. Fælles for alle pensler fra Spekter er, at de er lavet af rigtig gode materialer, bl.a. unikke fibre på børsterne og solide og gode skafter at holde på. Penslerne maler desuden så præcist, at du ofte kan male uden afdækning.

Har du brug for hjælp? 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type pensel, du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan svare på det meste. Vi glæder os til at hjælpe dig med gode råd og vejledning!