Penselsæt

Billig penselsæt

Skal du i gang med et malerprojekt, men mangler du noget at male med? Hos Mal & Spar har vi flere forskellige penselsæt, så du er godt klædt på, når du skal male dørkarmene, panelerne, vinduerne eller andet. Vores udvalg af penselsæt kommer med forskellige størrelser pensler samt forskellige mængder af pensler. Der er dermed mulighed for at vælge mellem flere penselsæt, så du kan finde ét, der passer lige netop til dine behov. 

Penselsæt fra Spekter

Samtlige af vores penselsæt kommer fra Spekter. Spekter er kendetegnet ved høj kvalitet og ekstremt robuste pensler. Du kan altså være sikker på, at uanset hvilket penselsæt, du vælger, så får du et, der kan klare alle typer af opgaver mange år frem. I hvert penselsæt finder du forskellige typer pensler. Mange af Spekters pensler kan du bruge til det meste, men har du behov for at nå ind i skarpe hjørner og kanter, eller vil du være ekstra obs på finish, er der altså mulighed for at finde penselsæt med pensler til særlige opgaver. Hvis du har behov for enkelte pensler, kan du gå på opdagelse i hele vores sortiment af pensler her.

Få de bedste penselsæt på tilbud hos Mal & Spar

Ligesom de fleste andre produkter hos Mal & Spar, er vores penselsæt selvfølgelig også på tilbud. Det er de, fordi vi synes, at alle skal have mulighed for at købe et nyt, flot og kvalitetsbevidst sæt pensler, uden det behøver koste kassen. Er du i tvivl om, hvilket penselsæt du bør benytte, eller skal du have vejledning i, om der er særlige pensler, som er vigtige til din opgaves formål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med råd og vejledning på tlf:  45 87 00 55 og vi glæder os til at hjælpe dig!