Ovale pensler

Ovalpensel i forskellige størrelser

Hos Mal & Spar har vi et bredt udvalg af ovale pensler. Med en ovalpensel er du godt klædt på til eksempelvis maling af vinduer og andet træværk. Vi har mange størrelser af ovale pensler, og de spænder fra 25 mm til 65 mm, og du kan altså nemt finde en ovalpensel, der matcher lige netop dine malebehov. 

Ovalpensel fra Spekter

Hos Mal & Spar er alle vores ovale pensler fra det kvalitetsbevidste mærke Spekter. Hos os finder du to typer af ovale pensler. Den ene ovalpensel er fra serien Spekter Pro og kommer i en række forskellige størrelser. Den er lavet til at kunne benyttes ved alle typer af maling og lak. Derudover maler den ekstremt præcist, hvilket betyder at afdækning ofte kan undgås. Den anden ovalpensel er fra serien Spekter X-pert og er lavet til brug af vandbaserede malingstyper, emulsionsmalinger og træbeskyttelse, og den er derfor rigtig fin at benytte til udendørs brug også. Derudover har den et ergonomisk 3-komponent skaft, som gør den virkelig rar at arbejde med.

Find den helt rigtige ovalpensel hos Mal & Spar 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af ovalpensel, du bør benytte til dit maleprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi har mange års erfaring i branchen og står altid klar med gode råd og vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig.