Flade pensler

Flade pensler i forskellige størrelser

Flade pensler er rigtig gode at bruge til større arealer, der skal males, da de kan holde på meget maling. Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af flade pensler, så du kan finde lige præcis den type og størrelse, som matcher dine malebehov. Vi har mange størrelser af flade pensler, og de spænder fra 25 mm til 62 mm. Du har altså alle muligheder for at finde en pensel, der passer til dit maleprojekt. 

Fladpensel fra Spekter

Hos Mal & Spar kommer alle vores flade pensler fra Spekter, som er kendetegnet ved høj kvalitet. Der findes to typer af flade pensler, den ene er fra serien Spekter Pro, mens den anden er fra serien Spekter X-pert. En Spekter Pro fladpensel vil være rigtig fin at bruge til de fleste maleprojekter, og så er den enormt nem at arbejde med. Den maler meget præcis, og du behøver derfor sjældent afdækning. En Spekter X-pert fladpensel er ligeså nem at arbejde med, og så er den designet til vandbaserede malingstyper, emulsionsmalinger og træbeskyttelse, hvilket også gør den egnet til udendørs brug. X-pert serien byder desuden på et ergonomisk 3-komponent skaft, som gør fladpenslen rar at holde på og arbejde med. 

Find dine næste flade pensler hos Mal & Spar 

Er du i tvivl om, hvilken type eller størrelse af fladpensel, du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med det meste.