Facadepensel

Billig facadepensel

Skal du male husets facade, og mangler du en god facadepensel – måske flere? Så er du kommet til det rette sted. Hos Mal & Spar har vi mange typer af facadepensler, så du kan finde lige netop den/dem, der matcher dine behov. Uanset om du har brug for en facadepensel med stor bredde eller en facadepensel med vinkel på, har vi noget til dig. Gå på opdagelse i vores brede udvalg og find din favorit.

Kvalitetssikker facadepensel fra Spekter

Samtlige af vores facadepensler kommer fra det kvalitetsbevidste mærke Spekter. Du kan finde en facadepensel fra to forskellige serier fra Spekter. Den ene serie hedder Spekter Pro – her finder du facadepensler i forskellige typer, bredde og størrelser. De er lavet til alle typer af maling og lak og maler ekstremt præcis, hvilket betyder at du sjældent behøver afdækning. De er sammensat af unikke fibre med en høj kapacitet samt rustfrit blik. Den anden serie hedder Spekter X-pert. Disse facadepensler er designet til vandbaserede malingstyper, træbeskyttelse og emulsionsmalinger, hvilket gør at de også kan bruges til maleprojekter udendørs. Børsten er en mixbørste med unikke fibre med høj kapacitet. En facadepensel fra Spekter X-pert har ergonomisk 3-komponent skaft, og du kan finde flere størrelser at vælge imellem. 

Find den perfekte facadepensel hos Mal & Spar

Med vores brede udvalg af facadepensler, kan du nemt finde den eller de pensler, der passer til det arbejde, du skal udføre. Er du i tvivl om, hvilken type facadepensel, du bør bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Med mange års erfaring i bagagen kan vi svare på det meste, og vi står altid klar med råd og vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig.