Projekter - Malersprøjter

Billig Malersprøjte

Står du over for et større renoveringsarbejde, eller skal du have gang i et gør-det-selv projekt som kræver, at der skal males mange kvadratmeter? Hos Mal & Spar har vi et udvalg af malersprøjter, som tæller både større og mindre malersprøjteanlæg. Med en malersprøjte kan du opnå perfekte og professionelle maleresultater, da du maler ved hjælp af lufttryk, hvilket giver høj kontrol og en ekstrem god ydeevne. Hvis du er i tvivl om, hvilken af vores malersprøjter, du bør benytte, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Malersprøjter fra Wagner

Alle vores malersprøjter er fra Wagner, som er et mærke af høj kvalitet. Du er derfor sikker på, at uanset hvilken malersprøjte, du vælger, er du sikret et anlæg med lang holdbarhed. Med de forskellige typer af malersprøjter følger også forskellige sprøjtemalesystemer. Der er f.eks. mulighed for at opnå ekstra bløde kanter med High Efficiency Airless teknologi, som også giver op til 55% mindre sprøjtetåge. Og så er der eksempelvis mulighed for at påføre maling på høje vægge og lofter uden at blive træt i armene med W 950 sprøjtemalesystem ved hjælp af den 70 cm lange sprøjtelanse. I vores udvalg af malersprøjter fra Wagner har du altså mange muligheder for at vælge lige netop den malersprøjte, du skal bruge for at opnå perfekte resultater, når du skal have malet i perfekte dækkende lag. Flere af malersprøjterne har desuden en sprøjtepistol som kan bruges til lak, lasurmaling og træbeskyttelse, og som dermed kan anvendes til eksempelvis træmøblerne udenfor. Flere af malersprøjterne har derudover reduceret lufttryk, hvilket sørger for, at du ikke bliver hurtigt træt, fordi modstanden i pistolen er mindre. Det giver også en længere levetid på maskinen, da systemet ikke på samme måde belastes. Uanset hvilken malersprøjte fra Wagner, du vælger, er du om ikke andet sikker på, at du får en maskine, der er nemt at benytte og som giver superflotte resultater!

Vi står altid klar til at hjælpe

Hvis du har yderligere spørgsmål ift. vores malersprøjter fra Wagner, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 45 87 00 55. Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi mulighed for at svare på det meste, og vi glæder os til at hjælpe dig!