Terrasseolie

Billig olie til terrasse

Trænger din terrasse til beskyttelse mod vind og vejr? Eller måske den skal shines op med en flot farve? Måske din terrasse er falmet, eller træet er revnet? Hos Mal & Spar har vi træolie til din terrasse, som både sørger for god beskyttelse af træet og samtidig giver en flot overflade, så din terrasse ser ud som ny igen. Al vores træolie til terrassen er på tilbud, så du har mulighed for at spare penge, når du handler din terrasseolie hos os. I vores sortiment kan du både finde træolie, som giver nyt liv til din terrasse samt træolie, som nærer træet og giver det den bedst mulige beskyttelse. 

Olie til terrassen fra Gori

Hos Mal & Spar har vi kun træolie til terrassen fra de bedste mærker. Det betyder, at vi bl.a. har terrasseolie fra Gori, som yder ekstrem god træbeskyttelse. Når du benytter olien til din terrasse, beskytter du den fra vind og vejr samt angreb af skimmelsvamp. Dermed kan din terrasse holde mange år frem. Hvis du vælger en farve til din terrasseolie, yder det endnu bedre beskyttelse – du kan se hvilke farver, vi udbyder, når du klikker dig ind på de forskellige træolier. Resten af vores træolie til terrassen kommer fra Owatrol, som også er kendetegnet ved høj kvalitet. Her har du mulighed for at give næring til træet og sørge for at vedligeholde terrassen på bedste vis. Meget af træolien fra Owatrol giver et flot, varmt look til træet, så det ser friskt og naturligt ud. 

Har du spørgsmål til træolie til terrassen?

Hvis du har spørgsmål til, hvilken terrasseolie, der er bedst at benytte, eller hvis du er i tvivl om, hvilken farve træolie, du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan svare på de fleste spørgsmål. Du kan ringe til os på tlf: 45 87 00 55 – vi glæder os til at hjælpe dig og guide dig til at finde den træolie, som passer lige netop til din terrasse!