Telefonen er åben 07-16:00 på hverdage
- Ring på 45 87 00 55 - kontakt@malogspar.dk
4.7 - Fremragende på trustpilot
1-2 dages levering
30 dages returret

Murmaling

Billig udendørs murmaling

Trænger husets ydermure eller hele huset udenfor til at få en opfriskning? Vi har den perfekte løsning, uden at du behøver investere i det helt store renoveringsprojekt. Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af udendørs murmaling, så du nemt og uden at bruge for mange penge kan vende renoveringsprojektet til et udendørs malerprojekt og dermed give huset et helt nyt look. Gå på opdagelse i udvalget og find den helt rette murmaling til husets mure – vi har mange forskellige typer, så der er rig mulighed for at finde en der vil klæde murværket. Tjek også vores farvevælger ud, så du kan se, hvilken farve der passer til dit hus. Har du brug for råd og hjælp, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen og kan svare på de fleste spørgsmål.

Stærk Murmaling i høj kvalitet til skarpe priser

Hos Mal & Spar synes vi, alle skal have råd til god kvalitet. Derfor er vores priser også altid i bund, men det betyder ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten. Al vores murmaling er fra Dyrup, som er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet, sublim dækkeevne og ved at være meget slidstærk og yde ekstra god beskyttelse af murværket. Det betyder, at murmalingen, foruden at have en lang holdbarhed, er smuds- og vandafvisende samt modstandsdygtig over for hårde og strenge vejrforhold. Murmalingen kan desuden tones i et hav af forskellige farver og findes også i forskellige typer af glans, så du og familien har alle muligheder for at shine husets ydre mure op og give hjemmet helt nyt liv. Vores murmaling fra Dyrup er foruden at være i høj kvalitet også diffusionsåben, hvilket betyder at den er åndbar og lader murværket ånde, på trods af den gode dækkeevne. Murmalingen kan desuden anvendes direkte på letsmittende facader eller overflader, hvor en overmaling med normal acrylplastmaling ville kræve et større forarbejde. 

Vi står altid klar til at hjælpe

Der kan være mange overvejelser eller bekymringer forbundet med et malerprojekt, men har brug du for råd og vejledning, eller skulle du have yderligere spørgsmål vedrørende murmaling, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig!Lad os hjælpe dig med dit maler projekt, nemt og billigt!

Vi mener at det skal være nemt og lige til at male. Derfor skal det også være enkelt at finde og købe maling og andre materialer du har brug for.

Med over 20 år i branchen, er vi hos Mal & Spar klar til at hjælpe dig med dine malerprojekter.

Telefon kontakt
  • Telefon er åben 07-16:00 på hverdage.
 

Produkt lagt i kurven!

Fortsæt med at handle Gå til kurv