Møbelmaling

Maling til møbler

Leder du efter god og billig maling til møbler? Måske du skal have forvandlet et gammelt møbel og i den forbindelse leder efter den helt rigtige farve? Hos Mal & Spar har vi et stort udvalg af billig møbelmaling. Her er både maling til møbler i træ og metal, så uanset om du har et træmøbel, som skal males, eller nogle bordben af jern, du mangler maling til, kan vi hjælpe.

Billig møbelmaling

Vores billige maling har ikke kun en god pris. Vores møbelmaling er nemlig også af rigtig god kvalitet, da det kommer fra de to kvalitetssikre mærker, Dyrup og Panex. Her får du en særdeles god dækkeevne, en rigtig robust møbelmaling og dermed i sidste ende et blændende resultat. Når du køber møbelmaling, er det vigtigt, at den er slidstærk, og derfor er al vores møbelmaling lavet til at kunne udstå det meste, både ift. stød og ridser. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find den møbelmaling, der passer lige netop til dine behov.

Find den perfekte møbelmaling i den helt rigtige farve

Når du skal finde maling til møbler, synes vi, at du skal kunne slippe kreativiteten løs. Derfor kommer meget af vores møbelmaling i forskellige typer af glans, og så kan den tones i et hav af forskellige farver, så du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på møblet, du skal male. Du kan nemt finde din farve til møbelmalingen gennem vores farvevælger og finde ud af, hvilken farve møbelmaling, der matcher til dit hjem. 

Bestil din møbelmaling i dag –  og har du spørgsmål så ring til os!

Hvis du har spørgsmål vedrørende møbelmaling, f.eks. hvilken type møbelmaling du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for branchen og sidder klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have om maling til møbler eller andet. Du kan ringe til os på tlf: 45 87 00 55. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en god, billig maling til dine møbler!