Køkkenmaling

Maling til køkken

Går du med tanker om at renovere køkkenet? Måske du bare trænger til, at det skal se lidt anderledes ud? I så fald er du sikkert ude efter en god maling til dit køkken. Hos Mal & Spar får du ikke kun god køkkenmaling, du får også billig køkkenmaling. Vi har nemlig sat os for, at alle skal kunne være med på vores priser, og derfor er de presset helt i bund. Det skal dog aldrig gå ud over kvaliteten, og derfor kommer al vores køkkenmaling fra det kvalitetsbevidste mærke, Dyrup. Dyrup er kendetegnet ved særdeles god dækkeevne, ekstrem slidstyrke og robusthed samt høj kvalitet. Leder du efter billig, men god maling til dit køkken, er du altså havnet det rette sted. 

Skal du bruge maling til fliser i dit køkken?

Hos Mal & Spar kan du også finde køkkenmaling, som kan bruges til fliser. Måske du har et køkken med fliser, som efterhånden er gamle og slidte? I stedet for at skifte dem ud, hvad så med at male dem? Med vores maling kan du få selv de mest kedelige fliser i køkkenet til at se ud som nye igen – og så endda uden, at det behøver koste kassen! Er du i tvivl om, hvilken maling du bør bruge til dine fliser i køkkenet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Køkkenmaling af høj kvalitet – find den glans og farve, som passer lige netop til dit køkken

Hos Mal & Spar har vi mange forskellige typer af køkkenmaling, så du har mulighed for at finde lige netop den, der passer til dit køkken. I vores sortiment, finder du køkkenmaling med forskellig glans, og så er der selvfølgelig mulighed for at tone vores maling til køkkenet i et hav af forskellige farver og nuancer! Der er altså alle muligheder for at give køkkenet nyt liv. Er du i tvivl om farve, finder du også farvetests i vores sortiment, så du kan sammenligne eller prøve forskellige farver af, inden du tager den endelige beslutning. Vores køkkenmaling findes foruden i forskellig glans også i forskellige typer, hvoraf nogle er mere robuste og slidstærke end andre. Fælles for dem alle er dog, at de har en rigtig god dækkeevne. Dermed behøver du ikke at male mange lag, førend et smukt resultat er opnået!