Olie til havemøbler

Træolie til havemøbler 

Trænger havemøblerne til at få et friskt, nyt look, eller skal de gøres klar til sommeren? Hos Mal & Spar har vi olie til havemøbler, så de kan få den beskyttelse fra vind, sol og vejr, som de har brug for. Vores træolie til havemøbler kommer fra Gori og Owatrol, som begge er mærker af høj kvalitet. Dermed er du altid sikret et flot resultat, når du køber olie til dine havemøbler hos os. Du kan både finde almindelig transparent olie til dine havemøbler, samt træolie med farver af nyatoh og teak, hvis du vil give dine havemøbler et friskt pust. 

Olie til teaktræ havemøbler 

Hos Mal & Spar har vi foruden olie til almindelig træhavemøbler også særlig olie til havemøbler af teaktræ. Olien beskytter træet og sørger samtidig for, at træet bibeholder sin flotte farve og overflade. Træolien er med til at give træet et varmt, smukt udtryk, som holder længe og giver træet næring. Olien hjælper på den måde med at give havemøblerne nyt liv og hjælper dem til at holde længere.

Har du spørgsmål til vores olie til havemøbler?

Skulle du have spørgsmål til træolierne, eller er du i tvivl om, hvilken olie du bør benytte til dine havemøbler, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf:  45 87 00 55. Vi guider dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte olie til dine havemøbler.