Børneværelse maling

Maling til børneværelse

Skal ungernes værelse peppes op med nye, sjove farver? Eller måske I skal have malet et børneværelse til en lille ny? Hos Mal & Spar har vi et godt og billigt udvalg af miljøvenlig maling, som egner sig helt perfekt til børneværelset. Al maling kommer fra det kvalitetssikre mærke, Dyrup, som er kendetegnet ved ekstrem robusthed og virkelig god dækkeevne. Ligesom mange andre af vores produkter, er malingen til børneværelset på tilbud, men bare rolig, det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten! Malingen dækker nemlig rigtig flot efter bare få lag og giver en smuk finish. Dermed er I sikre på, at malingen holder i mange år frem, og at I opnår et flot resultat ved maling af børneværelset. 

Maling til børneværelset uden skadelige kemikalier

Vi ved, at det er vigtigt, at malingen til børneværelset ikke indeholder giftstoffer eller skadelige kemikalier. Derfor er al vores maling til børneværelset mærket og godkendt med miljøblomsten, Ecolabel. Det betyder, at malingen er produceret under strenge miljø- og kemikaliekrav og har været gennem en grundig kontrol. Dermed er du sikker på at undgå et dårligt indeklima, samt at malingen til børneværelset ikke er skadelig for hverken dine børn eller resten af familien. Du kan på den måde med ro i maven trygt lade børnene lege og sove på børneværelset. 

Find den perfekte glans og farve til maling af børneværelset

Hos Mal & Spar kommer vores udvalg af maling til børneværelset i forskellige typer af glans, så I selv kan bestemme, hvor meget shine væggene skal have. Derudover kan malingen tones i utallige farver og nuancer, så I har mulighed for at skabe lige netop det rum, som ungerne ønsker. Gå på opdagelse i vores sortiment og farvevælger og find lige netop den maling, som passer jer og børnene. Al vores maling til børneværelset kommer fra Dyrups Robust Akryl serie, hvilket betyder, at malingen er ekstra slidstærk og robust – og dermed passer perfekt til et børneværelse, hvor der skal være plads til vild leg og sjov og ballade. 

Har I spørgsmål til maling af børneværelset?

Skulle I være i tvivl om, hvilken type af maling, I bør benytte til maling af børneværelset, eller har I spørgsmål generelt, er I altid velkommen til at kontakte os på tlf: 45 87 00 55. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan svare på de fleste spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres malerprojekt!